OVER SANNEKE

Interactie tussen mensen vind ik fascinerend. Gespreksvoering is daarin mijn speerpunt.

Hoe maak je contact?
Hoe breng je duidelijk over wat je te zeggen hebt?
Hoe luister je daadwerkelijk naar wat de ander zegt?
Wat doe je als je eigen spanning oploopt?
En wat heb je daarin nodig van je organisatie?
Hoe kan jij de organisatie met de verkregen informatie verder helpen?

Sinds 2005 ben ik werkzaam als trainer en trainingsacteur. Daarnaast maak ik uitstapjes als actrice naar film en tv.

In mijn werk leg ik de verbinding tussen hoofd en hart, tussen begrijpen en ervaren. Ik combineer vaardigheden die ik tijdens mijn opleidingen en mijn werk heb opgedaan, afgestemd op de vraag.

Opleidingen en workshops
Theateropleiding
NLP, practitioner en master
NLP, TCC Practitioner, TCC Master
Voice Dialogue
Het lichaam lezen
Familie opstellingen
Oplossingsgericht werken

SANNEKE ALS TRAININGSACTEUR

Als trainingsacteur heb ik jarenlange ervaring met zeer uiteenlopende trainingen en modellen: van feedback- tot agressietraining en van dramadriehoek tot Belbin. Ook de doelgroepen waarvoor ik werk lopen uiteen: onder andere de zorgsector, de overheid, het onderwijs, het bankwezen en de detailhandel.

Ik sluit aan bij de theorie van de trainer en zorg voor een veilig klimaat, waarin deelnemers uitgedaagd worden om vaardigheden uit te proberen. Mijn acteerwerk stem ik af op elke individuele deelnemer, zodat iedereen de meest effectieve leerervaring krijgt. Vervolgens geef ik heldere feedback en concrete tips die direct inzetbaar zijn.

Daarnaast speel ik regelmatig in (regie)voorstellingen bij symposia en evenementen voor een groot publiek. Als trainingsacteurs worden we gevraagd de boel op te stoken, groepen te verbinden of bijvoorbeeld de kernvragen van de bijeenkomst te verhelderen. Dat doen we door middel van interactieve scènes en improvisaties in samenwerking met de zaal.

Meer weten of met Sanneke samenwerken?

MAIL SANNEKE

Ik vind Sanneke laagdrempelig in haar contact met de cursisten. Ze creeert een veilige sfeer, waardoor ik me open durfde te stellen. 

Karin Brissaard,  gezinsvoogd WSG

Sanneke Bos
Sanneke Bos
Sanneke Bos

SANNEKE ALS TRAINER

Als trainer maak ik makkelijk contact met de groep. Ik werk graag vanuit een helder theoretisch kader, waarbij de toepasbaarheid voor de deelnemers leidend is. Trainingen zijn bij mij altijd actief. Als het verdieping geeft gebruik ik mijn kwaliteiten als trainingsacteur om nieuwe vaardigheden aan te leren.

Hieronder volgt een selectie van trainingsopdrachten.

Gezinsvoogden WSG / Team Transitie WSG
Managers en uitvoerenden trainen met betrekking tot hun veranderende rol in het nieuwe borglandschap

Leraren Basisonderwijs / Woonconsulenten / Groepsleiders Scouting
Professionals trainen in voeren van complexe gesprekken zoals waneer het kindermishandeling betreft

Zorgteams / Sociaal Makelaars / Thuiszorg
Generalisten trainen in gespreksvoering waarbij de client centraal staat, de mogelijkheden van de client en zijn netwerk wordt verkend, en het daarin maximaal benutten van de eigen rol

Ziekenhuizen /
Gemengde groepen medewerkers trainen in het nemen van eigen verantwoordelijkheid
(directie/projectleiders/ict/administratie/receptie/facilitaire dienst)

ING Bank fusie met de Postbank
Kantoormedewerkers trainen om als baliemedewerker te gaan werken (klankgerichtheid)

MEC Training & Advies
Theatrale werkvormen aanbieden aan trainers

MEER WETEN

Trainersgroep Wilde Kastanje zet Sanneke graag in als trainer. Sanneke werkt vanuit een grondhouding in trainingen, (plenaire) workshops en begeleide intervisies, die wij ook graag als basis met de deelnemers onderzoeken. Zij laat zelf zien waar ze training in geeft. Dat maakt haar geloofwaardig en transparant.

Sanneke werkt met een helder doel, ze kan duidelijke kaders scheppen en ze kan in contact met de groep echt het onderzoek aangaan.

Ze biedt zo veiligheid en tegelijkertijd nodigt ze de deelnemers uit nieuw gedrag uit te proberen.

Sanneke traint zowel kleine groepen waarbij ze zelf switcht tussen het spelen van rollen en het begeleiden van het groepsproces, als ook trainingen aan grotere groepen waarin ze werkt met een trainingsacteur.

We vinden het als Trainersgroep Wilde Kastanje een voorrecht om met Sanneke te werken. Als mens en als vakvrouw.

Roos, Roef, Ilse en Olga van Trainersgroep Wilde Kastanje”

Sanneke als acteur

Naast mijn trainingswerk acteer ik regelmatig in film- en tv-producties.
Weten welke producties er dit jaar worden opgenomen of te zien zijn?


ZIE NIEUWS


Nieuwsgierig naar de film- en theaterproducties waarin ik heb gespeeld?


Producties

Sanneke Bos geeft subtiel en evenwichtig inhoud aan haar personage….. kwetsbaar en strijdbaar gaat ze het gevecht aan…..tot op het laatste moment geloofwaardig.

Uit het Juryrapport Gouden Kalveren 2012

Sanneke Bos
Sanneke Bos
Sanneke Bos

Samenwerkingen

Ik heb een netwerk van trainers, trainingsacteurs en (kleinere) bureaus waar ik regelmatig en graag mee samenwerk. Ik vind het prettig me te omgeven met mensen wiens werkwijze ik omarm. Hier volgt een selectie van een aantal partners.

TRAINERSGROEP WILDE KASTANJE
Traint gespreksvoering bij emotioneel beladen onderwerpen zoals kindermishandeling of ouderenmishandeling; geeft trainingen die betrekking hebben op de transitie in de zorgsector en traint in oplossingsgericht werken. Ik word ingezet als trainingsacteur, trainer en facilitator.

RADAR VERTIGE
Geeft trainingen over omgaan met emotie en agressie voor onder meer de zorgsector, geeft trainingen in de zorgsector met betrekking tot de transitie. Ik word ingezet als trainingsacteur, en als acteur in interactieve scenes.

GODIN&TRAINING
Godin en Training gebruikt zeven archetypische godinnen om in een theatrale training het potentieel van vrouwen te vergroten.

HELDER COMMUNICEREN
Verzorgt: ‘Helder communiceren in zorg welzijn en onderwijs’, waarbij ik als trainingsacteur en trainer word ingezet.

SENSOR COMMUNICATIE
Geeft communicatietrainingen voor groepsleiders in de kinderopvang. Geeft trainingen in gespreksvoering met collega’s, ouders of kinderen. Hier word ik ingezet als trainingsacteur.

NOG MEER GEWAARDEERDE COLLEGA’S:

Samenwerken met Sanneke is altijd een feestje. Zowel in haar rol als actrice èn als trainer stemt ze op een laagdrempelige, uitnodigende en humorvolle manier af op de deelnemers. Altijd meedenkend en toegewijd zet ze zich kwetsbaar en daardoor sterk in. Ik werk heel graag met haar samen.

Petra van Hartskamp van Godin&Training en Helder Communiceren

Nieuws

logo-godin

 

Met Trainersgroep Wilde Kastanje een intervisiegroep opgericht, om onze coachingsvaardigheden te verdiepen. Inspirerend!

Neem een kijkje op de site Godin&Training
waar ik 2016 nauw mee samenwerk

 

Dit jaar hard aan ‘t werk voor een nieuwe opdrachtgever Netwerkpro, die jonge vrouwelijke afgestudeerden op weg helpt naar een baan. Een feestje om deze dames te mogen trainen!

SannekeBos_logo

contact@sannekebos.nl
+31 (0) 6 46735472